Ny kund? Grattis! Med koden “NYKUND10” får du 10% på ditt första köp!
Fri frakt över 999kr

Köpvillkor

Villkor vid köp!

 

För att köpa produkter via Rekondgrossisten AB:s webhandel ska du vara 18 år gammal eller ha målsmans godkännande. Tills full likvid har erhållits förblir produkter såsom maskiner och andra fasta produkter våra. 

Betalning via Klarna

Genom att använda klarna checkout som betalningsmetod godkänner du  Klarna Bank AB:s villkor

Lär dem här: KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL KLARNAS VILLKOR

Våra Priser

ALLA produktpriser i butiken anges i svenska kronor och inklusive moms.

Eventuella fraktkostnader och andra avgifter kan tillkomma och visas i så fall alltid i kassan.
Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna i webbshoppen utan föregående avisering.

Vid eventuella felaktigheter i t.ex prissättningen, lagersaldo, kampanjer , leveranstid etc. förbehåller Rekondgrossisten AB sig rätten att korrigera detta i efterhand.

 

Fraktavgifter

Fraktavgiften för ditt köp kan variera beroende på vad varan väger inklusive emballage. Fraktkostnaden visas alltid i kassan

Leveranssätt

Vi skickar våra paket med DHL för leverans till våra kunder. I leveransbekräftelsen som du får när vi skickat paketet hittar du uppgifter såsom spårningsnummer och vilket ombud paketet kommer till. En orderbekräftelse skickas efter beställning till din e-postadress. Har du beställt produkt/produkter som inte finns i lager för tillfälligt får du besked om detta. Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar.

Det är på köparens ansvar att se till så att den adress som paketet ska levereras till uppgivits korrekt vid beställningstillfället och att alla kunduppgifter stämmer. Köparen, efter det att vi verkställt beställningen, följer upp leveransen hos speditören, samt ser till att leveransen mottages/avhämtas på avhämtningsställe inom resonabel tid från avsändningen, vanligtvis nio dagar. Hämtas paket ej ut av kunden inom 7 dagar går paketet i retur till oss och vi debiterar en avgift som motsvarar våra merkostnader. Kommer paketet i retur på grund av att kunden angett fel adress så står kunden för frakt och retur kostnaden.

Försenad uthämtning av paket

Om i fall att kunden inte löser ut den beställda försändelsen debiteras kunden kostnad för tur och retur kostnaderna (kostnaden varierar beroende på enskild beställning)  samt en hanteringsavgift på 270 kronor.

Leveranstider

Vi skickar vanligtvis paketet inom 1-6 arbetsdagar efter det att vi tagit emot din beställning. Ibland måste produkt/produkterna beställas och då kan leveranstiden vara något längre. Vi  ansvarar inte för att leverera en produkt som är slutsåld eller utgången ur sortimentet. Eventuella avvikelser får du i de fallen  via telefon eller din e-post. Såklart har du rätten att ändra eller avbryta din order.

Skador vid transport

I de fall att varan skadas alternativt kommer bort under pakettransporten måste du meddela vår kundservice inom 14 dagar. Skada på oöppnat paket anmäls till utlämningsstället. Om paketet skadas eller kommer bort vid retur är det du som kund som är betalningsansvarig om du inte använt dig av en retursedel från oss.

Återköp

Har vi fått en vara i retur och konstaterat att returen uppfyller kraven för en återbetalning enligt detta avtal betalar vi tillbaka 100% av beloppet kunden betalt för varan inom 30 dagar. Har varan som returneras köpts med kort sker återbetalning till det kort som kunden använde vid betalning av varan i annat fall sätts pengarna in på ditt bankkonto.

Reklamation

Om du har fått en felaktig vara ska du så fort som möjligt kontakta oss via mail eller telefon och ange felet, så får du information om hur du ska göra. Vi står för kostnaden vid dessa returer. Vid transportskador vänligen läs “Skador vid transport”

Du har som kund 3 års reklamationsrätt, för att kunna reklamera ett fel måste du göra detta inom skälig tid från det att du upptäckt felet.
Du måste även kunna styrka ditt köp vid en reklamation, till exempel bifogande av kvitto eller följesedel.

Vi på Rekondgrossisten AB testar alla inlämnade produkter.
Om de skulle visa sig att det är ett fel som inte täcks av garanti eller reklamationsrätt eller om varan är felfri debiteras kunden från 300 kr för vårt testarbete. Se även konsumentverket och distansavtalslagen, samt EU:s gemensamma tvistlösningssida http://ec.europa.eu/odr.


Ångerrätt

Ångerrätten (ångerfristen) gäller under 14 dagar. Såklart hoppas vi ni blir nöjda varorna men skulle det vara några problem som uppstår efter de gångna 14 dagarna så kontakta oss så fort som möjligt så vi kan komma fram till en lösning! 

 

Scroll to Top